söndag 3 februari 2008

Dan före dan...

...före resedan! Therese fyller massor av år så dagen inleddes med en skönsjungande Andreas med frukostbricka i sängen...

...sen blev det filmtime i soffan, Kevin Bacon plus en massa tomma patronhylsor...allt för att slippa packa och allt annat sånt som kan vara bra inför en månadslång semester :-)

Har hört att det är sisådär med internetdatorer i Tanzania men vi la upp en blogg ändå...får kanske en ynka liten chans att uppdatera er här uppe i norr, you never know! Snön faller ner just nu och nog för att det är mysigt men känns inte som att det kommer saknas!

Emma ringde från Zanzibar igår...hon sa att det var jäääättevarmt och hur lugnt som helst! Precis vad vi behöver just nu.

Vi åker i morgon förmiddag, mellanlandar i London, och kommer sen fram i Dar Es Salaam tisdag morgon. Där fixar vi först visum sen tar vi oss till inrikesterminalen för vidare färd mot Arusha. Väl framme i Arusha väntar vår privata guide/chaufför och tar oss till Lake Manyara där lite eftermiddagssafari väntar. Vi sover kvar där och tar oss sen till Ngorongoro-kratern där det blir safari hela dagen och övernattning. Sen bär det vidare mot Serengeti för riktigt savannliv i 2 dagar. Sen flyger vi till Zanzibar där vi hoppas att Emma står och väntar med öppna armar i Stone Town!

Nu ska vi åka till Sävja och fika!

Vi ses i Mars :-)

Ps.
Andreas vill gärna att det ska stå här att han är bäst!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej . Det låter helt under5bart. Hur länge ska Emma vara kvar?. Här hemma är allt som vanligt och det går bra för Vera med katterna.Jättekul att höra från er. Många kramar från mamma.

farsan sa...

NJUTER MED ER!
Jag (pappa Tommie) har sportlov nu...+5..varmaste vintern på 250-år.Snödroppar, blåsippor...Huumm...Klimatförändring...! Johan åker Wasaloppet nu på Söndag..phuu!
sovit på skolgatan, några nätter,katterna gillar mej,speciellt stt springa över ansiktet på näterna!

"LOWE PICE AND UNDERSTANDING"
Tommie

farsan sa...

Ni verkar ha det gott!

Nyss hemkommen från Gysinge Fhsk.
Trivs, jätte bra där, fullt med olika aktviteter hela dygnet...!!
Ser fram mot att träffa Er igen.
Funderar på att sälja snöskyffeln + 6 nu!
Ha det så Gott!
Tommie